DE MUSICAL “FLASHDANCE”

– De musical “FLASHDANCE” :                                                                                              Waar en wanneer : in het KURSAAL OOSTENDE op donderdag 02 augustus om 14h00.

Verplaatsing : op eigen kracht per trein naar Oostende.  Het kursaal bevindt zich op wandelafstand van het station.  Wij gaan samen met de trein, vertrek Station Nazareth.  Meer info wordt aan de deelnemers later medegedeeld

Deelname : 40 € (alleen voorstelling)

Inschrijving : Daar het aantal beschikbare kaarten beperkt is moeten wij jullie vragen tegen ten laatste 15 april 2018 te willen inschrijven. Dit door kontante betaling aan Linda, of door overschrijving op rekeningnummer       BE06 8905 0400 1422 van Okra Nazareth.                                                                         De inschrijving is pas geldig na betaling.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.