OPEN TUIN BEZOEK

Wij, leden van Okra Nazareth krijgen de mogelijkheid om de tuin van Dhr .en Mevr.George en Yvette Huys-De Boitselier te bezoeken. Deze tuin was vele jaren te bezichtigen op de open tuin dagen.

Deze 3000 vierkante meter siertuin met 750 meter wandelpaden met een verscheidenheid van vaste planten en een heel grote bloemenpracht.

Luieren aan de natuurvijver of het dierenleven gadeslaan op warme dagen, verkoeling zoeken in de schaduw op het terras aan de vijver met talrijke vissen en genieten van de bloemenpracht. Talrijke zit mogelijkheden nodigen je uit om je terug te trekken in stilte om te genieten van deze prachtige tuin. Voor de tuinliefhebbers een namiddag om te genieten.

We worden verwacht in de ’s Gravenstraat 191D, liefst met de fiets! maar ook met de wagen welkom, dan parkeren langs de kant van de straat.

Het hekken aan de tuin gaat maar open om 14h00 op zaterdag 6 juli 2019, daar verzamelen we, om daarna van de pracht van deze tuin te genieten. En dit totaal gratis aangeboden door de eigenaars van deze uitmuntende tuin.

Wie met ons deze heel mooie tuin wil bezoeken wordt een seintje verwacht aan onze voorzitter Linda voor woensdag 3 juli op Tel.Nr. 09 385 53 71 of mailtje naar okra.nazareth@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.