VERVOLG CORONA

Beste leden van Okra Trefpunt Nazareth, in de media konden we de beslissing v/d Nationale Veiligheidsraad vernemen, dat de afbouw van de maatregelen vanaf de maand mei in fasen zal verlopen. Maar dat we nog maanden met het virus moeten samenleven.

Ook het College van Burgemeester en Schepenen heeft besloten om de sluiting van de sporthal en alle culturele zalen te verlengen nu reeds t.e.m. 31 juli 2020.

Het Okra Nationaal Bestuur heeft opnieuw uit zorg voor zijn leden beslist alle vergaderingen, leden bijeenkomsten, feesten sportactiviteiten in zaal, culturele uitstappen, dagreizen in groep, kleine sportactiviteiten buiten en in grote groep(fietsen, wandelen, petanque) te annuleren tot eind juni.

Ook de de regionale trefdag, bedevaart naar de Basiliek van Ronse in september 2020 wordt reeds verplaatst naar 4 of 6 mei 2021. Daarom heeft het lokaal bestuur terug beslist dat er pas een nieuwsbrief aan alle leden zal bedeeld worden van zodra we zeker zijn en ook de toelating van het Nationaal Bestuur hebben ontvangen dat alle bijeenkomsten en activiteiten veilig kunnen doorgaan.

Okra zal dit voorjaar geen Okra geweest zijn zoals jullie het kennen. Bedankt voor jullie begrip.

Het bestuur van Okra Nazareth biedt gratis aan al zijn leden als bescherming een Buff aan die kan gebruikt worden als gezichtsmasker in plaats van het mondmasker. U kan het ook gewoon over je hoofd trekken, rond de hals dragen en indien nodig voor de neus en mond omhoog trekken.

Zorg goed voor uzelf en voor elkaar, en samen kijken we uit naar een betere tijd….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.