BARISTABUS, OKRA ZORGWEEK, BREIEN HUISSOKKEN

 1. De Baristabus : Ter gelegenheid van het 65-jarige bestaan van OKRA zal deze Barista -feestbus (een mobilhome) op donderdag 14 april aanwezig zijn op de markt in Nazareth.
  Deze mobilhome bevat materiaal: Een geluidsinstallatie, banners, beachvlaggen, stoelen, tafels, een koffiemachine met koffie, flyers, brochures, een ideeënmap, PC, beamer, scherm.
  !!! Hier een oproep aan alle OKRA – leden om die voormiddag langs te komen op de markt en zeker een bezoekje te brengen aan deze feestbus die zal opengesteld staan en waar er ook gelegenheid is om een gratis tasje koffie te nuttigen .
 2. De OKRA zorgweek : Al 65 jaar is OKRA kampioen in het verenigen en verbinden van ouderen. Daarom stelt OKRA de zorgweek, van 18 – 24 april, in het teken van verbondenheid
  Omdat het zo belangrijk is om blijvend iets voor elkaar te doen, willen we tijdens de zorgweek extra omzien naar elkaar, door te gaan wandelen , een tasje koffie te drinken samen.
  !!! Daarom richt het Trefpunt Nazareth op zaterdag 23 apri
  l vanuit cc De Zwaan om 14.00 u een wandeling van +/- 4 km in, dit langs paden die ook voor rolstoelgebruikers goed bereidbaar zijn en er ook mogen aan deelnemen. Aansluitend om 14.30 u een koffiemoment in cc De Zwaan ( ook personen die niet meewandelen worden voor een koffie uitgenodigd).
 3. Vorming Crea : Breien van huissokken : Op dinsdag 19 april om 14.00u in
  cc Het Centrum worden de leden met creatieve vingers uitgenodigd voor het breien van huissokken.
  Benodigdheden:
 • Van elke kleur 1bol wol van 50gr.
 • Breinaalden van 3,5.
  Leuk om te breien in je lievelingskleuren
  en zeer gemakkelijk.
  Hebt u geen interesse om sokken te breien?
  Kom gewoon af en breng je eigen werkje mee
  voor een gezellige namiddag onder OKRA- vriendinnen.
  We verwachten u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.