VOGELTENTOONSTELLING “HET SIJSJE”

Beste leden,

Na twee moeilijke jaren door corona gaat dit jaar de vogeltentoonstelling  “HET SIJSJE” terug door in cc De Zwaan

Op zaterdagmorgen 22 oktober 2022, van 9h tot 12h, staat de deur van de tentoonstelling open voor alle gepensioneerden, van welke strekking of kunde ook. Hierbij wordt u de gelegenheid geboden om na het beëindigen van uw bezoek, aan de honderden vogeltjes, met z’n allen in de cafetaria een praatje te maken en er ondertussen te genieten van een gratis tas koffie of thee.  Andere  dranken zijn vanzelfsprekend ook , aan een democratische prijs, te bekomen.

We hopen dat jullie talrijk van deze gelegenheid zullen gebruik maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.