FEESTREIS CHOCOLADEFESTIJN, 22 MEI 2024

Beste OKRA leden,

       Hierbij willen we jullie uitnodigen voor een SCHITTERENDE DAGUITSTAP  die in het teken staat van onze Belgische trots ” De Chocolade”en hierbij  mag een lekker stukje chocolade zeker niet ontbreken. De verplaatsing gebeurd met een luxe autocar van reizen Lauwers en met gidsbegeleiding.

Wanneer              :  woensdag 22 mei 2024

Vertrek                 :  8h00 stipt – Parking Sporthal – Ommegangstraat te Nazareth

Programma      

   – Voormiddag   :  We beginnen dit chocoladefestijn ’s ochtens met een lekkere koffie en, een heerlijke croissant in een chocoladefabriek. Zo hebben we voldoende energie om in het voetspoor van een echte chocolatier de fabriek te bezoeken

En mogen we natuurlijk ook proeven van de tongstrelende chocolade en ijs die men daar maakt.

   –  Middag           :  Een 3- gangen lunch met onder andere een mooie bourgondisch gebraad als echte Bourgondiërs.

   –  Namiddag      :  Belanden we in Retroherberg  ” In den Moriaan” waar sfeer en plezier centraal staan en waar we ons wagen aan een potje kattenknippeling. Dit is een Werviks oudste volksspel dateert uit de tijd dag katten nog als boze geesten werden aanzien. Omdat een feest nooit compleet is zonder gebak, genieten we hier nog nog van een dampende koffie met streekgebak. Want zonder taart geen feest!

      –  Avond            :  Moe maar voldaan vatten  we de terugweg aan, en brengt onze chaufeur ons veilig terug naar onze opstapplaats op de parking v/d Sporthal

Kostprijs             :     Leden OKRA =   69,00 €  (Inbegrepen:  Vervoer luxe autocar, koffie met croissant , bezoek Chocoladefabriek, 3-gangen lunch , bezoek Retroherberg “In de Moriaen”, koffie met streekgebak en gidsbegeleiding . Niet inbegrepen:  dranken buiten de maaltijden, persoonlijke uitgaven, annulatie en bijstandsverzekering.)                                                                                                                                                                       

Inschrijven  tot woensdag 1 mei 2024.  Vervroegde afsluiting mogelijk bij een volle  bus dit volgens volorde van  inschrijven.    

Gelieve in te schrijven en te betalen via uw voorzitter of via overschrijving op OKRA Rek. Nr. BE06 8905 0400 1422         

                                                                                                                  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.