BUSUITSTAP “KERMIS ANNO 1920”

Beste reislustigen op 7 december organiseren we samen met de vogelvereniging “Het Sijsje” en “Pasar” een gezamelijke reis.

Wanneer : vrijdag 7 december 2018                                                                                      Vertrek    : om 8h00 stipt op de parking SPORTHAL – ommegangstraat te Nazareth

Dagindeling :                                                                                                                                  1. We vertrekken richting TERHEYDEN waar we kunnen genieten van een    lekkere koffie met koek, dit inbegrepen in de prijs.

2. Vandaar gaat het richting OUDENBOSCH, een rustig Noord-Brabants dorpje.  Hier brengen we een bezoek, onder leiding van een gids, aan de unieke Basiliek.  Deze is en perfecte kopie van de koepel van de ST.PIETERSBASILIEK in Rome

3. Rond de middag genieten we van een 3-gangen menu(drank niet inbegrepen)

4. Rond 15h00 volgt dan het bezoek aan een kermis in de sfeer van 1920.  De geschiedenis rond het ontstaan van de kermis wordt ons op een grappige manier bijgebracht.  We maken kennis met “de vrouw met de baard, het Wolvenkind”, en andere rariteiten.                                                                                     Daar kunnen we dan ook smullen van allerlei kermis lekkernijen zoals suikerspin, poffertjes, popcorn en fruitsap buffet.                                                        Tijdens de pauze speelt het “DECAP-ORGEL” originele kermis muziek en kan een dansje wagen.                                                                                                                Tenslotte sluiten we af met een lekkere wafel met slagroom en koffie

Prijs voor deze goed gevulde dag : leden Okra 49€niet leden 54€                     Niet inbegrepen in deze prijs : annulatie verzekering, dranken bij de maaltijden en persoonlijke uitgaven.

Inschrijven en betalen voor maandag 26 november 2018, volgens inschrijving tot volle bus.

Betaling door overschrijving op rekening Okra Nazareth Nr. BE06 8905 0400 1422. of contant aan uw wijkverantwoordelijke.

Voor meer info, Linda Goeminne – tel : 09 385 53 71

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.