3 DAAGSE BUSREIS CHAMPAGNESTREEK-VAN 15 TOT EN MET 17 MEI 2020

Zoals de voorbije jaren gaan we terug op 3 daagse, ditmaal door aanvraag naar de Champagnestreek. Hieronder een praktische weergave van de reis.

DAG 1 : We vertrekken om 6h30 op de parking van de sporthal, Ommegangstraat Nazareth, vrije koffiestop in de omgeving van St. Quentin(niet inbegrepen in de prijs). Daarna rechtstreeks naar Laon, we bezoeken deze merkwaardige stad, die uit twee delen bestaat; een beneden- en een bovenstad, de kathedraal is het hoogtepunt van dit bezoek. We stappen van de bus in de bovenstad, zodat we geen hellingen hoeven te doen, en dit voor een kleine wandeling.

Middagmaal.

Na de middag worden we ontvangen in het Champagnehuis TAITINGER met een rondleiding en film, we wandelen doorheen de kelders en uiteraard staat er een Champagne degustatie op het programma; daarna inname van de kamers en avondmaal.

DAG 2 : Deze dag staat in het teken van de “Montage de Reims” en de stad “Chalons en Champagne”. na een rechtstreekse rit naar “Chalons” maken we er een kleine wandeling langs de mooiste plekjes. Voor ons middagmaal worden we verwacht in “Les Caudalies” in het schitterend kader van de orangerie.

Nadien keren we terug met een rondrit doorheen de wijngaarden van de “Montagne de Reims”, we komen voorbij mooie dorpjes met adembenemende vergezichten. In “Verzy” stappen we even uit voor een wandelingje naar de “Faux de Verzy” aan de vuurtoren, daarna volgen we de toeristische route van de Montagne, terug naar hotel voor avondmaal.

DAG 3 : Na het ontbijt tijd om de koffers in te laden, daarna rijden we naar “Epernay” voor een kort bezoek en wandelen we langs de befaamde “Avenue de Champagne”, met zijn schitterende kasteeltjes, waarna we doorheen de Champagne wijngaarden van de Marnevallei inrijden.

We keren terug naar Reims voor het middagmaal en een korte wandeling door de binnenstad, Om af te sluiten bezoeken we nog een plaatselijke champagnemaker in Pevy met degustatie. Tot slot gaat het huiswaarts met mogelijkheid tot avondmaal(niet in de prijs inbegrepen). Thuiskomst voorzien na 21h00.

Kostprijs voor deze mooie 3 daagse reis -2 persoonskamer : leden Okra = 399€ per persoon – niet leden = 424 € per persoon – Toeslag single = 110 € tot.prijs 509€ – Wil je een kamer delen geef dan een seintje. – Eventueel 3 persoonskamer ook beschikbaar.

Inbegrepen in de prijs : vervoer per luxe autocar, begeleiding door een zeer ervaren gids, 3 dagen/2nachten verblijf in “Hotel Novotel Suites****”, in het centrum van “Reims”, de gehele reis, hotel, verblijf taks, alle bezoeken, alle maaltijden vanaf het middagmaal dag1 tot en met het middagmaal dag3 Niet inbegrepen in de prijs : dranken bij de maaltijden en persoonlijke uitgaven, morgenstop dag 1 en avondstop dag 3 Anulatieverzekering mogelijk 15 € bij minstens 15 personen die inschrijven(niet verplicht).

Aandacht : Daar we in het buitenland verblijven, gelieve er voor te zorgen dat U van Uw Mutualiteit de nodige Formulieren of zo bij hebt voor in geval van ziekte of ongeval.

Betaling : voorschot : 100 €/persoon voor leden, 125 € voor niet leden Te betalen voor 20 februari 2020.

Saldo : 299 €/persoon of 409 €/persoon in geval 1 pers. kamer, te betalen voor 30 april 2020

INSCHRIJVING : Door contante betaling aan uw bestuursverantwoordelijke of door overschrijving op Okra Rek. Nr. BE06 8905 0400 1422

Vervroegde afsluiting is mogelijk bij volle bus volgens betalingsdatum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.