DAGUITSTAP VRIJDAG 20 AUGUSTUS 2021 RIBBETJESFESTIJN &HUIFKARRENTOCHT

Nu de Corona maatregelen verder versoepelen hebben we als trefpunt terug de mogelijkheid om een busuitstap aan te bieden met een ribbetjesfestijn en een huifkarrentocht.

De dagindeling ziet er als volgt uit : –Start : 10h30 stipt op de parking achteraan de Sporthal, Ommegangstraat Nazareth. -Om 11h30 ribbetjesfestijn à volonté (ofwel zalm). -In de namiddag maken we een huifkarrentocht. -Na de huifkarrentocht wordt er onder begeleiding van een gids een rondrit gemaakt doorheen het krekengebied-Boekhoute, Sint-Margriet en Watervliet met de kathedraal van het noorden. -We besluiten de dag af met nog een vrij moment in Eeklo waar je in de plaatselijke horecazaken kan genieten van een geurig bakje koffie, een thee of een verfrissend pintje. -Rond 18h00 keren we terug richting Nazareth.

De Kostprijs bedraagt : leden 54€ – niet leden 60€

P.S. : Inschrijvingen gebeuren volgens datum van betaling, dit tot volle bus. Daarna komt U op de wachtlijst. (leden hebben voorrang)

Gelieve in te schrijven en te betalen bij Uw wijkverantwoordelijke, of door overschrijving op Okra rekening BE06 8905 0400 1422 Dit ten laatste op donderdag 5 augustus 2021

Info : Bij de Voorzitter Linda Goeminne (tel : 09 385 53 71)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.