BEZOEK AAN EUROPEES PARLEMENT EN KONINKLIJK PALEIS

We starten om 7.30uur stipt op de parking achter de sporthal op woensdag juli 2022

Programma :

–  In de voormiddag brengen we een bezoek aan het Europees Parlement in Brussel. De grote vergaderzaal is het kloppend hart van de Europese  democratie, waar de Europese Parlementsleden bijeenzitten tijdens de plenaire vergaderingen. We bezoeken daarna het Parlementarium. We nemen je mee op reis door de geschiedenis van Europa en de Europese eenwording en nemen plaats in de filmzaal en bekijken Europa en het Europees parlement in 360°. Je krijgt een antwoord op de vraag hoe het parlement werkt, hoe wetten worden gemaakt. Wie zijn die leden v/h Europees Parlement en welke uitdagingen staan ons nog te wachten? De fractieleiders vertellen er alles over. Je kan ook de tentoonstelling ” United in diversity” ontdekken, dit is een kunstcollectie die kunstwerken bevat van alle lidstaten.              

– In de namiddag, na het middagmaal bezoeken we het Koninklijk Paleis. Dit symboliseert de grondwettelijke monarchie. Het is de administratieve residentie en voornaamste  werkplaats van de Koning. Daar ontvangt hij de vertegenwoordigers van de politieke instellingen, buitenlandse gasten en andere genodigden. Tijdens ede rondleiding zien we de Grote Voorkamer, de Empirezaal en de verschillende prachtige salons als het Goyasalon en het Coburgsalon. Na het  bezoek aan het paleis volgt nog een rondrit in Brussel

 – Kostprijs voor deze mooie uitstap:   – voor de leden  60 € , voorniet leden  68 € – Inschrijven met betalen tot  10 dagen vooraf  ( 15 juli)  of  kan reeds vervroegd worden    afgesloten bij een volle bus via de voorzitter of via overschrijving  op Nr. BE06 8905 0400 1422

!!!  Bij annulering minder dan een week voor de reisdatum kan u het betaald bedrag niet meer terug krijgen en wordt u gevraagd om daarvoor zelf vervangers te zoeken.

 Inbegrepen in deze kostprijs:

  – Luxe autocarvervoer reizen Lauwers    – Bezoek aan het Koninklijk Paleis         

 – Bezoek aan Europees parlement            – Rondrit in Brussel

  – s’middags een 3 gangen menu                – Begeleiding door een gids                                                          

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.