MEDEDELINGEN MAAND OKTOBER 2018

Hierbij een paar mededelingen waarvoor wij jullie speciale aandacht vragen

1 – LIJNDANS VAN 18 OKTOBER 2018                                                                                 Deze dag zal er geen lijndans plaats vinden daar dit samen valt met het 60 jarig jubileumfeest van Okra Trefpunt Eke.                                                          

2 – CREA 23 OKTOBER 2018                                                                                                     Daar KERSTMIS met snelle schreden nadert willen we jullie tijdens deze les aanleren hoe je mooie KERSTBOLLEN kunt vervaardigen.

3 – VOGELTENTOONSTELLING “HET SIJSJE”                                                                Zoals jullie zich waarschijnlijk wel herinneren vindt ook dit jaar de vogeltentoonstelling “Het Sijsje” en dit voor de 39° keer plaats.   Deze tentoonstelling gaat zoals gewoonlijk door in “CC DE ZWAAN”.                            Op zaterdag 27 oktober 2018, van 10h00-12h00, is de tentoonstelling toegankelijk voor alle gepensioneerden, van welke strekking, geloof of kunde.                                                                                                                                                 Er wordt U de gelegenheid geboden om na het beëindigen van Uw bezoek aan de honderden vogeltjes, met z’n allen een gratis koffie of thee te gebruiken, er zijn vanzelfsprekend ook andere dranken te bekomen, dit tegen democratische prijzen.                                                                                                   We hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen op deze voormiddag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.