UITNODIGING GEWEST TREFPUNTEN

Met het ouder worden komen de ouderdom kwaaltjes, en dat is vaak minder goed horen.

Daarvoor kunnen we beroep doen op de deskundigheid van Caroline Coussens.   Zij is al 22 jaar werkzaam als audiologe, zij staat in voor gehooronderzoek en aanpassing van hoorapparaten en cocheleaire implant bij baby’s, kinderen, volwassenen en senioren

De voordracht bestaat uit 2 delen                                                                                         Het eerst deel is een beetje theorie rond de anatomie en werking van het gehoor, Het tweede deel gaat over de praktijk, verschillende vormen van hoorapparaten, hun mogelijkheden en de kostprijs, er wordt ook ruim tijd voorzien voor vraagstelling.

Waar : De Veldblomme, Veldstraat 50, Zevergem                                                          Wanneer : Vrijdag 9 november 2018 om 14h30, deuren open om 14u                   Prijs : 3 euro voor leden/bijleden, 5 euro voor niet leden (2xkoffie en verse boterkoek inbegrepen)

Inschrijven/betalen : uiterlijk op 2 november 2018                                                      okra.nazareth@gmail.com Tel Nr. : 09/385 53 71 of Okra Nazareth rek. NR. BE06 8905 0400 1422

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.