SINTER-KLAASFEEST MET ETENTJE EN OPTREDEN

Beste leden van het Trefpunt Nazareth

Vanaf half maart heeft Corona, België in zijn greep, waardoor er vele bijeenkomsten en activiteiten v/h OKRA Trefpunt zijn afgelast. Toch wil het bestuur, dit onder voorbehoud indien de Corona maatregelen het toelaten, een gezellige bijeenkomst organiseren met voor de 2de maal een Sinter-Klaasetentje en een optreden.

Het menu van een hopelijk lekker middagmaal bestaat uit : Aperitief + hapjes Butternutsoep Mechelse koekoek met archiducsaus en frietjes of kroketten Dessertbordje met koffie

Wanneer : donderdag 3 december Waar : CC DE ZWAAN (zalen A+B) (Max 74 personen) Aanvang : 12h00 Stipt Kostprijs : 40 € Inschrijven en betalen : voor maandag 23 november Dit door middel van overschrijving op OKRA rek. nr. BE06 8905 0400 1422 of contant aan de voorzitter Linda. !!!! Het bedrag wordt volledig terugbetaald mocht deze activiteit toch niet mogen doorgaan.

!!! Er kunnen hieraan 74 leden deelnemen, de volgorde wordt bepaald volgens datum van inschrijving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.