BERICHT AAN DE LEDEN

BESTE LEDEN

Bij het begin van het nieuwe jaar willen we U, onze trouwe leden bedanken voor het vertrouwen in de vereniging, en het bestuur. Er is voor 2021 terug een mooi programma samengesteld met uitstappen, voordrachten, optredens, naast de tweewekelijkse activiteiten (petanque, lijndansen, kaarten, crea, rummikub, wandelen en vanaf het voorjaar fietsen). Van zodra het veilig kan en mogelijk is starten we alles terug op. Maar evenals vorig jaar zal ook nu de coronasituatie bepalen wat wel of niet kan doorgaan.

Hierdoor worden nu reeds alle lokale activiteiten tot eind februari afgelast, maat ook de organisaties als “The Sound of Music” en het OKRA-promenadeorkest, van januari en begin februari. Ook is de regionale bedevaart in Ronse van 6 mei afgelast.

In deze moeilijke periode is het ook belangrijk dat we elkaar blijven steunen en samen toch uitkijken naar betere tijden.

Namens het bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.